Promovare & SEO

Ce este optimizarea web?
Prin optimizarea web  se intelege modificarile aduse website-ului dumneavoastra astfel incat acesta sa iasa in evidenta motoarelor de cautare pentru cuvintele cheie alese.
Atentie! Prin intermediul acestui serviciu nu se garanteaza urcarea websiteului dumneavoastra pe prima pagina a mototarelor de cautare deoarece optimizarea web este doar o parte din serviciile SEO. Cea de-a doua parte este promovarea web, activitate care este de durata si presupune derulare continua.

Costurile ?
Nu se poate  oferi un pret exact, depinde de complexitatea si nivelul de implicare, timpul alocat.Exista foarte multe variabile in aceasta ecuatie. Tot ceea ce va putem spune in legatura cu costurile este ca pretul pentru optimizarea unui website si promovarea acestuie, este cuprins intre 50 € si 800 €. Costul total variaza in functie de volumul si de platforma websiteului.
Pentru a obtine o oferta de pret exacta va rugam sa ne trimiteti un email in care sa specificati adresa URL a website-ului dumneavoastra alaturi de cuvintele cheie pentru care doriti sa fie optimizat.

OFERTA STANDARD :

a). 100 inscrieri si postari articole Va inscriem website-ul manual in 100 locuri ( o combinatie intre : directoare web , motoare de cautare, websiteuri de anunturi, etc.)

Termen minim de executie: 15 zile
Termen maxim de executie: 20 zile
Pret : 200 ron

b). 150 inscrieri si postari articole Va inscriem website-ul manual in 150 locuri ( o combinatie intre : directoare web , motoare de cautare, websiteuri de anunturi, etc.)

Termen minim de executie: 25 zile
Termen maxim de executie: 30 zile
Pret : 280 Ron

c). 200 inscrieri si postari articole Va inscriem website-ul manual in 200  locuri ( o combinatie intre : directoare web , motoare de cautare, websiteuri de anunturi, etc.)

Termen minim de executie: 30 zile
Termen maxim de executie: 35 zile
Pret : 360 Ron

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Tastati codul : captcha