Servere

Servere: Instalare/Configurare/Administrare : Windows si Linux.

Avantajele dumneavoastra:  abonamentele oferite de Eranet pentru service calculatoare si intretinere retele calculatoare:

  • eficientizarea timpilor de lucru ai angajatilor
  • cresterea productivitatii angajatilor
  • eliminarea timpilor morti ai angajatilor in lucrul cu calculatorul si cu reteaua
  • diagnoza, consultanta si audit IT de specialitate
  • plata unui tarif mult mai mic prin externalizarea serviciilor IT catre o firma de specialitate si profesionista in comparatie cu gestionarea in sistem propriu a problemelor calculatoarelor si retelei de calculatoare
  • know-how-ul castigat de o echipa de profesionisti in 12 ani de activitate pe plan national, alaturi de companii-Client medii si mari
  • rapoarte de status obiective si relevante privind modalitatea de gestionare a mijloacelor infrastructurii IT de catre personalul angajat si/sau colaborator al dumneavoastra
  • disponibilitate permanenta

 

Instalare /Administrare/ Configurare servere.

Asiguram furnizarea, configurarea, intretinerea si supravegherea serverelor pe platforme Linux, Windows 2008/2003 / 2000 /2003 /2008 /2012, Linux – Slackware, Ubuntu, Fedora,  in functie de destinatia acestora, instalam/configuram servere VoIP bazate pe open source. Comercializam, instalam si configuram servere, realizate de producatori dedicati (HP, IBM, Supermicro) sau realizate pe baza de comanda personalizata, pentru a respecta criteriile specifice impuse de o anumita aplicatie.

De asemenea, prin utilizarea sistemului de operare LINUX si a aplicatiilor de tip open source (gratuite), aproape orice calculator poate deveni un server performant, stabil si eficient.

Ca si software pentru server sau statie personala de lucru , sistemul de operare LINUX prezinta avantajele utilizarii minime de resurse hardware, astfel incat functionarea statiei sau a server-ului la parametri optimi este asigurata. Cu aproape orice distributie de LINUX, chiar si un calculator mai vechi poate deveni un server sau o statie performanta, unul din avantajele amjoare care trebuie mentionat este protectia impotriva aplicatiilor de tip virus, etc.

Sistemele bazate pe LINUX inglobeaza software pentru server si este open source, aveti avantajul de-a obtine astfel toate facilitatile oferite de un server achitand numai pretul configurarii sistemului, pret accesibil atat pentru configurare de servere interne cat si pentru configurare de servere conectate la Internet.

Optimizare servere

Ne adresam in special firmelor pentru care este necesara prezenta unui server si carora le propunem solutii menite sa minimizeze costurile, sa creasca eficienta angajatilor si sa creasca stabilitatea sistemelor, in functie de nevoile lor punctuale. Cunoastem in detaliu problemele cu care va confruntati si, prin urmare, am cautat si am identificat cele mai eficiente solutii pentru rezolvarea acestora.

Administrare servere

Prin specificul lor, serverele necesita functionare permanenta. De aceea, monitorizarea parametrilor de functionare, ajustarea serviciilor ce ruleaza pe aceste servere, actualizarea permanenta a programelor, precum si masurile de prevenire a atacurilor informatice venite din exterior trebuie sa fie o preocupare constanta a tuturor celor ce detin astfel de sisteme.

Monitorizare servere

Pericolul unui atac de succes asupra unui sistem vizibil in internet este ridicat in cazul in care respectivul sistem nu este foarte bine protejat, iar consecintele lui variaza, de la accesul la mesajele email, la acces nerestrictionat la orice fisier sau informatia aflate in reteaua informatica, de la aflarea parolelor de acces, la alterarea sau distrugerea informatiilor aflate pe respectivul sistem sau in reteaua informatica.

Audit servere

Costurile necesare remedierii urmarilor unui astfel de atac sunt cu mult mai mari decat cele pentru mentinerea in parametrii optimi a sistemelor server. De asemenea, costurile vor fi mai mici chiar decat angajarea unei persoane dedicate, chiar si in regim de colaborare. Eranetva pune la dispozitie servicii cu cel mai inalt grad de competenta, pentru administrarea, monitorizarea si securizarea serverelor sau pentru obtinerea performantei maxima de la sistemele server, fara a fi necesare investitii noi in echipamente costisitoare. Disponibilitatea website-ului dvs., a serviciilor dvs.. online si a serverelor dedicate este foarte importanta pentru toti clientii dvs. De asemenea, functionarea corecta si constanta a retelei dvs. de calculatoare, a serverelor si a celorlalte echipamente de retea este importanta pentru dvs. si pentru angajatii companiei dvs.

Alaturi de serviciile de service si intretinere retea calculatoare, securizare si recuperare date, suport tehnic IT telefonic si online – HELP DESK ONLINE, consultanta si audit de specialitate IT, configurare si comercializare Servere Windows/Linux va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei noaste, castigate in cei aproximativ 21 de ani de activitate , inceputi pe Coral; HC; Felix; IBM XT … ROBOTRON….FDD de 8” ….cu CPM, MS-DOS ….HDD-uri MFM (de 10-20 Mb)….Monitoare MDA (VGA si SVGA) si terminand cu actualul Window 7 …o istorie !!!

 

ORIUNDE…..ORICAND…..ORICUM …..

la dispozitia dvs. 24/24 de ore SUCCESUL DVS. ESTE SI AL NOSTRU

DEVIZA NOASTRA ESTE : “IMPREUNA TREBUIE SA REUSIM”