Web-Design

Web design : suntem la dispozitia dvs. , indiferent ca doriti : o pagina personala , comerciala, sa dezvoltati un proiect, etc., va stam la dispozitie 24/24…NOI VA OFERIM SOLUTIA !!!!

Site Web Static(html) : ….de la 35 euro (max 5 pagini)
Are la baza un design unic aceasta este realizat in HTML si poate avea in componenta texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala.

Site Web Dinamic : ….de la 220 euro (se negociaza in functie de complexitate)
Se realizeaza in PHP + MySql si dau posibilitatea clientului de a modifica pagina zilnic dintr-o interfata foarte facila fara a fi nevoie de cunostinte de programare. In cazul in care va doriti o pagina web mai complexa si un web design mai deosebit aceasta este optiunea de care aveti nevoie.

Redesign Pagina Web : …de la 400 euro (se negociaza in functie de complexitate)
Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designului actual. Practic vom pastra continul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design web cat mai atragator.

Administrare Pagina Web : …de la 35 euro/luna (se negociaza in functie de complexitate)
Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari regulate asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari. Echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Tastati codul : captcha