GStarCad

GStarCAD 2009i Professional este cunoscut ca unul dintre cele mai bune programe IntelliCAD.

Incluzand atat trasaturi 2D, cat si trasaturi 3D, GStarCAD 2009i Professional este un program de proiectare 3D CAD care ofera suport si compatibilitate completa cu AutoCAD.
GStarCAD 2009i Professional imbunatateste eficienta de lucru a utilizatorului in cadrul operatiei de randare a entitatilor 3D.
Toate operatiunile in modul 3D prezinta viteza de reactie ridicata si se realizaza in timp real in cadrul aplicatiei GStarCAD 2009i Professional.
GSTarCAD 2009i Professional va permite schimbarea de informatii cu programe de top din domeniul proiectarii si modelarii 3D, cum ar fi Pro ENGINEER, Rhino, UG, 3DSMAX, MAYA etc.
Se poate realiza importul si exportul entitatilor ACIS ca suprafete, regiuni si solide, dintr-un fisier ACIS in format ASCII (.SAT). De asemenea se poate importa si exporta orice model solid standard ACIS in cadrul mediului de lucru GstarCAD 2009i Professional . La optiunea SAVE, exista posibilitatea salvarii modelelor 3D in format .SAT, acestea putand fi deschise si editate in orice aplicatie de modelare a solidelor.
Este nativ dwg si maxim compatibil cu AutoCAD (aceeasi interfata, acelasi set de comenzi, acelasi mod de accesare a comenzilor).Download GStarCAD Professional (versiune trial)

GstarCAD 2009i Standard are toate posibilitatile de lucru specifice aplicatiilor 2D avansate. GstarCAD 2009i Standard este compatibil cu Windows Vista si este mai rapid si mai performant decat versiunile sale anterioare.

Formatul nativ este .DWG, ceea ce permite ca la deschiderea unui fisier existent creat in AutoCAD (de la AutoCAD R2.5 la AutoCAD 2009), sa nu existe procese de conversie de fisiere si nici pierderi de informatii si este 99 % compatibil cu AutoCAD (cu acelasi tip de interfata, poate chiar mai prietenoasa, acelasi set de comenzi si mod de accesare a lor).
Datorita perfectionarii functiei OLE Paste se imbunatateste interactivitatea cu MS Office. Tehnologia particulara face ca desenele realizate cu GStarCAD 2009i Standard sa fie mai clare in MS Office si sa se mentina clare chiar daca au fost marite de mai multe ori.
Prin Compararea desenelor GStarCAD 2009i Standard poate stabili diferenta dintre doua desene in mod clar.
Programul dispune de suport mai inteligent, flexibil si comod pentru realizarea cotarii diferitelor obiecte sau pentru modificarea diferitelor dimensiuni existente in desenul CAD.
Prin Sistemul Real Time Backup inteligent programul inregistreaza si salveaza intregul proces de desenare al utilizatorului intr-un timp foarte scurt astfel ca, in cazul erorilor neprevazute, nu se mai inregistreaza pierderi. Pe langa acestea, utilizatorul poate seta cate copii vor fi facute si cat timp vor fi pastrate.
O alta trasatura importanta a aplicatiei GStarCAD 2009i Standard este aceea de a suporta dezvoltarea de baza a ARX. Compatibilitatea cu ARX ajunge pana la 95%, cu exceptia entitatilor proxy si reactor. Dezvoltatorii de aplicatii software pot realiza modificari minore, urmand ca, apoi, sa se poata rula programul ARX pe GStarCAD.
Activarea programului se face software.Download GStarCAD Standard (versiune trial)

Instructiuni  ;  Pregatire Online  ; Demo

Pentru eventuale detalii nu ezitati sa ne contactati prin mail sau telefonic:

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Tastati codul : captcha